Sari la conținut

Scurtă poveste de weekend

Vorbind zilele trecute cu o prietenă foarte dragă, cu care nu mă mai văzusem de la ziua mea și care acum este în București, îmi zice deodată: „hai la mine în weekend!”… După un moment de gândire am și acceptat 😊. Trebuie să vă spun că ne știm de peste 20 de ani, care nu știm când au trecut, dar noi suntem neschimbate  din anumite puncte de vedere. Zis și făcut. Mi-am luat câteva lucruri „esențiale” în rucsac și am pornit Vineri de dimineață spre capitală unde am și ajuns pe la amiază.

Fiindcă am spus că povestea va fi scurtă nu am să intru în detalii foarte multe ci doar am să spun ( dacă vă interesează, dacă nu eu oricum scriu ca să îmi rămână amintirea 🙂) că a fost o întâlnire agreabilă, plină de bucurie, povești, discuții, tihnă (nu am putut ieși în oraș deoarece nu aveam patine). Totul era glazurat cu gheață în București după cum ați văzut și la știri: vegetație, mașini, clădiri, trotuare, coșuri de gunoi, indicatoare, stâlpi, cabluri, parcuri, etc. Arhitectura de la natură completa peisajul bucureștean foarte frumos după gustul meu, exceptând copacii rupți și mașinile avariate 

Mi-am luat rămas bun de la prietena mea, apoi m-a preluat fratele meu și am mers împreună cu familia lui și alți prieteni la un restaurant japonez. După bunătățile japoneze am avut parte de plăcinte „ca la mama acasă” cu brânză dulce și cu magiun (adică gem de prune, Giani), de pâine de casă, făcute de cumnata mea cu ajutorul de nădejde al tuturor din casă, mai puțin al cățelului, care doar a degustat.

Am încă multe de povestit, dar mă voi opri deocamdată, că mă zgâlțâie prea tare autobuzul, deoarece am mai prins loc pe ultima banchetă. Las câteva fotografii neprofesioniste pentru neuitare, dar de suflet și vă mulțumesc tuturor pentru că existați în viața mea! ❤️🤗

Despre Roxana

A început să scrie pe Facebook şi, încurajată fiind de comentariile ce apăreau la postările sale, a trecut "pe curat", adică pe acest blog, anumite frământări, impresii, povestiri personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.