Sari la conținut

POS-uri bulgăreşti

Ziceam foarte furioasă săptămâna trecută că nu funcționează POS-urile pe la noi 😊, dar stați să vedeți în Bulgaria … Ce-i drept nu am pătruns foarte mult în țară și nici nu am intenționat să vizităm stațiunile consacrate și aglomerate, sau orașe mari ci am căutat zonele mai puțin aglomerate. Am găsit peisaje frumoase, plaje aproape goale, camping ieftin, mâncare chiar bună și făcută pe loc, legume și fructe proaspete și bune, pește proaspăt și bine gătit, destul de bine din anumite puncte de vedere. Dar oprind pe ici pe colo am constatat că la ei (bulgarii) nu numai că nu funcționează, dar sunt multe locuri unde nici măcar nu au POS, nici la anumite benzinării nu am putut plăti cu cardul, nici măcar în magazinul lor de frontieră, dar iarăși nu aș vrea să generalizez având în vedere aria restrânsă în care ne-am plimbat. În schimb am putut plăti cu ce am avut: leva lor, lei și euro la un schimb rezonabil, probabil că dacă aveam lei moldovenești sau dolari acceptau și așa … Să mai zic și de bon fiscal … În loc de bon fiscal la un restaurant am primit, adică mi-a fost arătat un bon pe care era scris cu pixul ce am consumat, prețul și suma totală, un bon pe o hârtie învechită de care nu am mai văzut de când avem câțiva ani (până în 10).

Acum nu știu dacă numai mie mi se întâmplă, dar aproape mereu când mă plâng de ceva mi se demonstrează că se poate și mai rău și încă nu m-am lecuit de această apucătură, deși am destule învățături la activ . Îmi zic totuși că probabil sunt încă prea tânără și trebuie să mai treacă niște vreme până să devin înțeleaptă 😊.

Despre Roxana

A început să scrie pe Facebook şi, încurajată fiind de comentariile ce apăreau la postările sale, a trecut "pe curat", adică pe acest blog, anumite frământări, impresii, povestiri personale.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.