Sari la conținut

Ziua Bărbatului

Nu am știut până anul acesta că astăzi este ziua bărbatului. Am aflat și eu acum puțină vreme de la un prieten care a punctat asta pe Facebook, deși nu cred că din frustrare sau lipsă de atenție.

Așadar să ne trăiți dragii noștri, dragul meu, dragii mei adică toți: tată, soț, băieți, frate, nepoți, cumnați, veri, fini, cumetri, prieteni și tovarăși! Fără voi viața nu ar fi, exact ca și fără noi sau ar fi prea tristă… cine ar beneficia de toată dragostea pe care o avem de oferit, cine ne-ar suporta miorlăielile, sclifoselile, toanele, alintăturile, accesele subite de dragoste și drăgăleală, de iubire sufocantă și de gelozie, adică normalitatea mai pe scurt, cui am mai găti, spăla, călca și muuuuulte altele, cui am mai obloji rănile sufletești și fizice, mai ales când o tăietură la un deget este asimilată uneori unei caverne fără nicio șansă de vindecare, de la cine am mai primi cadouri, flori și muuuuulte altele, cine ne-ar mai iubi așa frumos, cuminte, pătimaș, cu disperare, în secret sau nu, fără prea multe motive, cu speranță și fără, platonic și în toate felurile? VOI! Pentru asta ați fost creați, să ne fiți Raiul și uneori Iadul, la fel ca și dragele de noi .

Deci: intenția mea este să vă felicit de ziua voastră, să vă spun la mulți ani, să vă doresc să ne trăiți și să ne bucurăm unii de alții chiar și când nu este totul întocmai cum ne-am dori! … nu știu ce mi-a ieșit Dacă nu mi-a ieșit chiar pe placul unora dintre voi, vă asigur de buna și nobila mea intenție! Și ar mai fi multe de spus, dar să nu v-o luați în cap! 🙂
Dedicație muzicală 😉:

Despre Roxana

A început să scrie pe Facebook şi, încurajată fiind de comentariile ce apăreau la postările sale, a trecut "pe curat", adică pe acest blog, anumite frământări, impresii, povestiri personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.