Sari la conținut

Doamne ajută să ajungem și la mare anul ăsta!

Or zis la știri că în Iulie și August o să putem merge la noi la mare. La Marea Neagră. Dacă vrem. Și dacă vrem în Iulie sau August. Eu am preferat începutul lui Septembrie mai tot timpul, fiindcă nu mai era așa aglomerat ca în sezon. Totuși, în ultimii ani a început să fie aglomerat și în Septembrie, cu „ofertele” pentru sărmani, adică „Litoralul pentru toți„. Dar… o să fie cu restricții. Adică nu o să mai fie voie șezlong lângă șezlong, ci o să fie o distanță între ele, pe care încă nu au precizat-o. Mă întreb unde o să mai încapă toți care stăteau unul lângă altul, că dacă te uitai de sus în anumite locuri, era o pestrițeală… chiar nu aveai unde arunca un ac. Sau poate nu o să-și mai permită toată lumea să ajungă la mare. Și o să fie dezinfectanți în hoteluri! Oauuuu… Abia aștept să văd! Nu or zis, încă, dacă masca și mănușile vor fi obligatorii. Nu or zis nici despre vânzătorii ambulanți cu porumbul, gogoașa, maimuța, etc. Nici despre cluburi, locuri de joacă, de agrement și alte aglomerări, dar mă gândesc că pregătesc o strategie deja.

Bun… deci o să crească nivelul de civilizație, de ambele părți – hotelieri și clienți, zic (și sper) eu. Ce bine sună!  Adică, așa cum ar trebui să fie în mod normal. Cum ajunge să te bucure numai iluzia normalității! 

Doamne ajută să ajungem și la mare anul ăsta! 🙏

 

Despre Roxana

A început să scrie pe Facebook şi, încurajată fiind de comentariile ce apăreau la postările sale, a trecut "pe curat", adică pe acest blog, anumite frământări, impresii, povestiri personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.