Sari la conținut

Rezumatul unei zile bune

Trezit de dimineață. Făcut ritualul zilnic și plecat în mare grabă spre birou. Zi de muncă cu destulă agitație. Ieșit de la serviciu. Mă aștepta soțul meu și am pornit spre Grădina botanică. Copiii nu au vrut să ne însoțească, fiecare având altă treabă. Nu ne-am supărat. Stătea să plouă.

Când am ajuns în Grădina botanică a început o ploaie „modestă” și liniștită. Mult calm și multă curățenie. Ne-am plimbat prin ploaie și în scurt timp ploaia a stat. Ne-am oprit pe o bancă în rozariu. După ploaie a ieșit soarele, puternic și strălucitor. Toată vegetația avea sclipiri de diamant sub broboanele de ploaie și razele ascuțite și fierbinți de soare. Am stat la soare până am simțit că ne rumenim. Am mâncat sandviciuri (făcute de al meu soț) și „cheesecake”. Ne-am și hidratat. Am mers apoi până la lac.

Ne-am întors pe la nuferi. Am coborât pe jos spre casă. Acasă ne-am apucat de făcut clătite la cererea publicului amator și nerăbdător. Mai urmează câteva treburi, un film și firesc ar fi o nouă zi bună și cu siguranță diferită.

Azi mi s-a confirmat din nou că Raiul e pe Pământ, cu noi, lângă noi, în noi. Atașez și dovezi! 

Despre Roxana

A început să scrie pe Facebook şi, încurajată fiind de comentariile ce apăreau la postările sale, a trecut "pe curat", adică pe acest blog, anumite frământări, impresii, povestiri personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.