Sari la conținut

Curierii din vremea pandemiei

Cu ocazia pandemiei am tot făcut diverse cumpărături online. Am cumpărat pentru mine și familie, ne-am mai combinat ca fetele, cu colegele de la serviciu, să ne luăm diverse chiclazuri și nu numai, care „ne trebuiau” și să ieșim moca cu livrarea etc. Livrările au fost prompte și conforme în mare, iar curierii chiar „pe treaba lor” ca să nu spun „profi”. Am fost surprinsă să constat că mi-au pronunțat corect numele, toți. Am fost și mai surprinsă să întreb ceva și să primesc cele mai amănunțite și neașteptate detalii despre ce întrebasem… Am fost chiar întrebată dacă mă deranjează fumul de țigară, deși fuma afară respectivul curier și lăsase țigara deoparte când îmi procesa livrarea… Nu mai zic de „Sărut mâinile” auzite. 

Mă gândeam dacă le-am făcut vreo reclamație anul ăsta… dar nu… Sau poate de asta! ) Sau ce-o fi atunci…? Nu îmi dau seama exact, important este că e de bine. Nu credeam că o să ajung vreodată să scriu despre asta și mai ales la modul ăsta.

Sper doar să nu fiu excepția care întărește regula. 

Despre Roxana

A început să scrie pe Facebook şi, încurajată fiind de comentariile ce apăreau la postările sale, a trecut "pe curat", adică pe acest blog, anumite frământări, impresii, povestiri personale.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.