Sari la conținut

Vibrații

În ultimele dimineți, în drum spre serviciu, trecând în grabă pe sub teii înfloriți am avut de mai multe ori senzația că aceștia vibrează. Mi-am zis că este de la imaginația, graba și viteza mea.

Dimineață, cu toată graba și viteza… m-am oprit sub unul dintre teii cu pricina și am constatat că nu era numai o senzație de-a mea, copacul chiar vibra, de zumzet de albine, multe, multe albine harnice, neobosite și zumzăitoare. Și mirosul era „vibrant”.

Am început să vibrez și eu pe aceeași lungime de undă, în ton cu atmosfera care m-a țintuit în loc. A fost un moment de extaz, bucurie, fericire, frumusețe, revelație . Ce frumoasă poate să îți facă ziua un copac înflorit, chiar și dacă numai câteva momente ai răgaz să profiți de el.

Așa că, să profităm cât putem de ce ne aduce bucurie, la momentul oportun, că dacă lăsăm pe altă dată… s-ar putea să nu mai avem parte.

Despre Roxana

A început să scrie pe Facebook şi, încurajată fiind de comentariile ce apăreau la postările sale, a trecut "pe curat", adică pe acest blog, anumite frământări, impresii, povestiri personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.